АНТИБАКТЕРИАЛНИ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ СЪС СМЕНЯЕМИ ФИЛТРИ PROMASK FLEXY 5

TЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА: 0885 901 425

Маските за лице ProMask са изработени да прилягат абсолютно точно на всяко лице. Обточени са изцяло със специален ластик, с чиято помощ маската прилепва плътно на Вашето лице. Изработена е от два слоя фин плат от 100% памук - външна и вътрешна част, като между тях има специален филтър.

Към всяка маска ProMask Flexy5 има комплект от 5 филтърa, който са обработени със специална антибактериална защита със сребърни йони. Може да си закупувате допълнително комплекти филтри. Купи маски с филтър онлайн от Promask.eu

 ЗАЩИТНИ

ФИЛТРИ

PROMASK FILTERS+


Към всяка маска ProMask Flexy5 има комплект от 5 филтърa, който са обработени със специална антибактериална защита със сребърни йони. Може да си закупувате допълнително комплекти филтри.
 

Филтрите ProMask Filters 5 са третирани със специална антибактериална защита от сребърни йони. Всеки филтър може да се пере с маската до 6 пъти, след което се изхвърля. Купи многократни маски със сменяем филтър от ProMask.eu

АНТИБАКТЕРИАЛНА ЗАЩИТА СЪС СРЕБЪРНИ ЙОНИ


Филтрите ProMask Filters 5 са третирани със специална антибактериална защита от сребърни йони. Всеки филтър може да се пере с маската до 6 пъти, след което се изхвърля. 
 

В ПроМаск можете да намерите маски с филтър, които са анатомични, следват извивките на лицето и се продават в размери S, M, L и XL. Вземи мерките си и купи онлайн многократна маска с филтър със сребърни йони.

РАЗЛИЧНИ
ВИДОВЕ
РАЗМЕРИ


Маските ProMask са разработени специално в различни размери, за да може да прилягат абсолютно точно на Вашето лице. Предлагат се в 4 размера - S,M,L и XL.

Всички маски с филтър със сребърни йони могат да се използват многократно като се перат ръчно или в пералня. Купи маски за лице онлайн от Promask.

МАСКИ ЗА
МНОГОКРАТНА
УПОТРЕБА


Всяка маска ProMask може да се ползва многократно, като се изпира в пералня на 40-60 градуса. Филтърът на маската трябва да се сменя на всеки 6 дни.  
 

ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ДОСТАВЯТ ЗА 1 РАБОТЕН ДЕН!

маски с филтър

 

АНТИБАКТЕРИАЛНА МАСКА С 5 БРОЯ СМЕНЯЕМИ ФИЛТРИ СЪС СРЕБЪРНИ ЙОНИ PROMASK FLEXY 5

  • Маските за лице ProMask Flexy 5  са с 5 БРОЯ сменяеми филтри.
  • Маските ProMask Flexy 5 са за многократна употреба.
  • Антибактерилна защита на филтрите със сребърни йони.
  • Всеки филтър може да се ползва до 6 пъти.

2.50лв.

5 броя специално разработени филтри със сребърни йони. Маските с филтър от promask.eu могат да се перат в пералня до 6 пъти, преди да смените филтъра.

 

ПАКЕТ 5 ФИЛТЪРА С АНТИБАКТЕРИАЛНА ЗАЩИТА СЪС СРЕБЪРНИ ЙОНИ PROMASK FILTERS +

  • Филтрите ProMask Filters са обработени със специaлeн антибактериален разтвор със сребърни йони. 
  • В еднин пакет има 5 филтъра.
  • Всеки филтър може да се изпере с маската до 6 пъти.

0.50лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50лв.
Доставката се извършва от Спиди с наложен платеж и с
опция за преглед преди да се заплати.

2.50 лв.

Различни видове предпазни маски с филтър. Защити себе си и околните с маски с филтри със сребърни йони. Купи многократни маски онлайн от Promask.

2.50 лв.

Купи бели маски с филтър със сребърни йони от Promask. Предпазните маски са със сертификати за качество и са за многократна употреба.

2.50 лв.

Маска с филтър със сребърни йони. Текстил в модерен милитъри десен. Лесна за поддържане многократна маска със специален джоб за сменяеми филтри. Поръчай маски с филтър онлайн от ProMask.

2.50 лв. 

Многократни маски с филтър в различни десени. Избери розова маска за дами и момичета. Купи онлайн качествени предпазни маски от ПроМаск.

2.50 лв.

Тъмносиня маска за лице с розови точки. Поръчай красиви маски с филтър, анатомични и с размери от Promask. Защити себе си и околните с маски със сребърни йони.

2.50 лв.

 

 

Как да определите
своя размер маска


Измерете разстоянието от отвора на ухото до върха на носа и определете Вашия размер:

S от 13.5 см до 14 см
M от 14.5 см до 15 см
от 15.5 см до 16 см
XL от 16.5 см до 17 см  

 

Всички използвани материали са с европейски произход и сертификат Еко- Текс. Маските ProMask се предлагат в различни размери, за да може да пасват абсолютно точно на всяко лице.

1. КАК И КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА СЕ ПЕРЕ МАСКАТА?

Препоръчваме маската да се ползва най-много един ден, като трябва да се смени възможно най-бързо  при съмнение, че човек е бил в заразена среда. Маската трябва да се перете всеки ден на 40-60 градуса. Не трябва да се глади с филтъра.

2. КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯ ФИЛТЪРА?

Препоръчваме филтърът да се сменя до 6 дни. Предлагаме филтри с антибактериална защита със сребърни йони в пакет по 5 броя, които ще Ви стигнат до 30 дни.

3. КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПОРЪЧКАТА СИ?

Всяка поръчка се доставя за 1 работен ден с куриерска служба Спиди.

4. КАК ДА ПЛАТЯ ПО БАНКОВ ПЪТ И ДА ПОЛУЧА ФАКТУРА?

Ако желаете фактура с плащане по банков път, моля оформете първо поръчката в сайта и посочете данните на фирмата, на която искате да бъде издадена фактурата.

Наредете сумата на поръчката по банковата сметка  на:

ЕФРЕАХОЛИК ООД

BG92UNCR70001523726309

Посочете в основание на плащането номера на поръчката си.
Фактурата ще получите по имейл и в пратката си.

5. КАКВИ СА ИНСТРУКЦИИТЕ ЗА УПОТРЕБА НА МАСКАТА?

Преди да използвате маската за първи път, задължително я изперете ръчно с топла вода и перилен препарат.

- След изсъхването ѝ, внимателно поставете филтъра в предвиденото пространство между двата слоя плат, изпъвайки го възможно най- добре;

- Сменяйте филтъра всеки път, когато прецените за необходимо;

- Препоръчваме, маската да бъде РЪЧНО прана всеки ден, на максимално висока температура; 

- Филтрите също може да бъдат прани заедно с маската, но НЕ и гладени; 

- Предполагаемият срок за използване на един филтър, при ежедневна употреба и пране е около 6 дни. 

- Маските и филтрите могат да бъдат стерилизирана и в микровълнова фурна- намокрете ги, и ги оставете за 20 секунди на мощност от 700/ 800 вата, като те ще бъде готови за употреба след като изсъхнат напълно;

Онлайн магазин От CloudCart

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки