• Начало
 • Условия за връщане и рекламация в Promask

Условия за връщане и рекламация в Promask

Всички пратки от ProMask са с преглед преди да се заплатят на куриера. Всяка маска е запечатана в плик със секюрити лепенка. Това гарантира на всеки клиент, че маската не е отваряна от друг преди него. Ако разпечатате плика на маската не можем да я приемем обратно.

Потребителят може да върне или замени закупена стока от Сайта, в 14-дневен срок от датата на получаване на стоката. ProMask приема връщане на закупените стоки по следните причините:

 1. Грешен продукт
 2. Дефектна стока
 3. Промяна на решението относно направената покупка, но маската не трябва да е отваряна от плика със секюрити лепенката.

При връщане на продукт по точка 3 транспортните разходи се поемат от страна на Потребителя. В случай на грешка по вина на ProMask (точка 1 и 2), транспортните разходи се поемат от ProМask. При окончателно върната стока Потребителят получава обратно заплатената от него сума по банков път в рамките на 10 работни дни.

*След изтичането на 14-дневният срок, потребителят не може да върне закупената стока.

Заявки за връщане и рекламация се правят с писмено уведомление в свободен текст от страна на Потребителя чрез съобщение до ProМask на:

promask.reklamacii@gmail.com

Съобщението задължително трябва да съдържа :

 1. Имената на Потребителя
 2. Телефон и имейл за връзка
 3. Номер на поръчка (намира се на стоковата разписка с касовия бон)
 4. Стоката или стоките, които са предмет на Рекламация
 5. Причина за Рекламацията
 6. Дали иска окончателно връщане на стоката/стоките от поръчката.
 7. IBAN и Име на титуляр на сметката, на който да се изплати сумата на рекламацията.

При окончателно връщане на стока/стоките ПОТРЕБИТЕЛЯТ получава обратно заплатената от него сума по банков път в рамките на 10 работни дни от датата на получаване на стоката в ProMask.

Потребителят трябва да върне стоката до някой от следните адреси по куриер:

ОФИС НА СПИДИ

гр. Русе, ул. Духовно Възраждане 3

за ЕФРЕАХОЛИК ООД

 

ОФИС НА PROMASK

гр. Русе, ул. Баба Тонка 36

за ЕФРЕАХОЛИК ООД (ProMask)

 

Транспортните разходи при Връщане на стока се поемат изцяло от Потребителя, освен в случаите, когато връщането е по вина на ProMask.

Когато рекламацията е по вина на ProMask потребителят трябва да изчака преди да изпрати пратката наш служител да се свърже с него, за да уточнят как ще стане връщането за сметка на ProMask.

Заявки за връщане и рекламации се приемат само при представяне на касова бележка и оригинална опаковка. При връщане на стока е задължително стоката да е неупотребявана и неразпечатана и в добър общ вид.

Рекламации не се приемат при опит за увреждане и дефекти, които са в следствие неправилна употреба и поддържане или са причинени умишлено.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки