Предпазем шлем за лице. Изработен от материали, които позволяват лесна дезинфекция. Комбинирайте с маски с филтър или санитарни маски за оптимална защита.

Санитарно-Хигиенен шлем за лице с предпазна плака

Допълнително, надеждно средство за защита на лицето за многократна употреба след дезинфекция след ползване.

Предпазен шлем за лице, сигурна защита против пръски. Лесен за дезинфекция. Може да се комбинира с маска с филтър от promask. Доставка за 1 работен ден.

Предпазен шлем за лице от Promask. Защитава от пръски. Удобен и практичен, лесен за дезинфекция. Комбинирайте с маски с филтър за по-сигурна защита.

Защитен шлем за лице против пръски. Голямата прозрачна предпазна плака. Лесен за дезинфекция. Комбинирайте с маски с филтър или еднократни маски от promask.

САНИТАРНО-ХИГИЕНЕН ЛИЦЕВ ЩИТ С ПРЕДПАЗНА ПЛАКА

15лв. 

Щитът е разработен специално, за да отговори на острата нужда от допълнителни и надеждни предпазни средства в извънредните условия на пандемия. Той е лек, заради необходимостта от по-продължително носене, но не твърде лек, като други медицински щитове, за да се избегне лесното му  и инцидентно смъкване или падане. Направен е от полипропилен, кополиестер и  еластомер – първични, безвредни материали, които позволяват третирането многократно с препарати за дезинфекция. В щитът умишлено не са вложени пяна, дунапрен или друг вид подложка на челото, защото не биха позволили дезинфекция чрез потапяне, биха били постоянно мокри; биха задържали влага или биха провокирали алергична реакция на кожата. Челният държач е прихванат с  еластомер – стабилна лента, която минава през задната част на главата. Не се мокри, подлежи на дезинфекция, еластичността е малка, което осигурява стабилност; не се пързаля по косата. Размерът се регулира.

Предпазната плака е изработена от кополиестер PET-G. Устойчива, прозрачна, лека, със 100%- видимост, антирефлексна. 

Предпазният шлем е разработен на базата на одобрени опенсорс прототипи за превенция от COVID 19  на Министерства на здравеопазването на различни държави. CPS- 19 се произвежда и сглобява в България.

Предпазният шлем е индивидуално опакован. Визьорът е облепен с предпазно фолио от двете страни, което трябва да бъде отстранено преди употреба.

ВАЖНО: Задължителна е дезинфекцията на щита ,преди първата употреба. Спазени са всички инструкции и извънредни мерки за безопасност и хигиена при производството и сглобяването на предпазния шлем, ВЪПРЕКИ това, напомняме, че съществуват множество сценарии за  опасност от попадане на COVID 19 върху някоя от повърхностите на щита. Потапянето на предпазния шлем в дезинфекциращ разтвор, веднага след разопаковане и преди да бъде поставен на лицето е задължително.

Предпазният шлем трябва да се счита за допълнително предпазно средство, което означава, че следва да се спазват всички останали инструкции за дистанция, когато  е възможно, хигиена на ръцете, носене на предпазна маска под щита.

Предпазният шлем е българско санитарно-хигиененно лично предпазно средство за многократна употреба, след извършване на дезинфекция.

Методи за дезинфекция, които са подходящи:

  • Третиране в студен автоклав 50-60 градуса, 60минути;
  • Третиране в разтвори и вани с Изопропил алкохол 70-75%;
  • Третиране с Етанол >70%; 
  • Третиране с водороден пероксид 3 -25 %;
  • Сапунена вода: многратно потапяне;

Методи, които НЕ са подходящи за дезинфекция:

  • Автоклав горещ  >120 градуса;
  • Третиране с уреди,които награвят, пара и подобни.
  • Опасност от деформация на плаката – визьор и лентата еластомер.

ВАЖНО!
ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ДОСТАВЯТ ЗА 1 РАБОТЕН ДЕН!

Онлайн магазин От CloudCart

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки